MAC Nail Lacquer Tropical



MAC Nail Lacquer Tropical

Днес ще ви представя този страхотно красив и ефектен лак на MAC от колекцията Temperature Rising, която пристигна в България на 24 май (или по-скоро пристигна част от нея ;) ).





За съжаление лаковете вече не са налични в магазина, бяха изкупени за 1 ден.




Правя уточнението, че на никоя снимка не успях да условя истинската красота и дълбочина на лака. Опитвах се, направих над 100 снимки, въртях ръце на всички страни, но снимките все се получават едни плоски, обикновени! А този лак не е такъв. Той е очеизбождащ, бляскав, много летен.





Красив както на естествена, така и на изкуствена светлина. Изглежда като течен бронз на ноктите. Лакът е със светло кафява, полу-прозрачна основа и ситни глитър частици в един цвят. Нанася се лесно, като при засъхване не става грапав. На снимките е нанесен на 2 слоя. Четвърти ден съм с лака и не е мръднал, нямам никакви обелени връхчета. Не знам дали тук няма заслуга и гел-топ лакът на Диор. Предполагам, че свалянето на лака ще е неприятно, както при всеки глитър-лак, ще редактирам поста с информация когато придобия впечатления.





Тъй като лакът вече е изчерпан в магазина в София, както и в познатите ми сайтове в UK, няма да ви убеждавам, че е MUST HAVE! Все пак, ако си падате по подобен тип лакове и цветове и имате възможност да го намерите - не се бавете. Заслужава си!

UPDATE: Лакът издържа без проблем 1 седмица! Не знам дали се дължи на него, или на топ-а на Диор, но резултатът е впечатляващ! Свалих го с класическия начин за сваляне на глитъри - напоен тампон, обвит с алуминиево фолио.



5 коментара

  1. ООООООООООООО ееееееееееЕЕЕЕЕЕ ААААААААААА,жбисжбуисджбсдбжсдбнксдйжслджнсйжнлсжийХОДПСДППППОООООООООООООООООО


    Това имам да кажа по въпроса... :D :D :D НЕВЕРОЯТЕН Е!

    ОтговорИзтриване
  2. Много ефектно стои на ръката ти, признавам, Ел. Но чакам Перфект или Голдън Роуз да излязат с тяхно копие на този лак. Сигурна съм, че ще има такова. Много в техен стил е точно този лак.

    ОтговорИзтриване
  3. Лака е разкош, доволна съм че успях да се сдобия с него! На четвъртия ден при мен има едно обелено ъгълче, но предполагам е заради леко разслоения нокът отдолу.

    ОтговорИзтриване
  4. Сега, като гледам снимките ти, разбирам защо казваш, че този на Лореал не е същия :D Нанесен на ноктите стои много различно. Наистина е великолепен <3
    В шишенцето, като го видях ми се стори разочароващ, но явно красотата му се вижда, като се нанесе :)

    ОтговорИзтриване

Blog Design by Eat Love Make up